Kind & OmArmen

Red een Kind heeft een verhaal te vertellen: in Afrika en India kan duurzame ontwikkeling tot stand komen door een kind én het dorp waarin dit kind woont te ondersteunen. Daarnaast wil de organisatie graag bewustwording genereren voor de verbondenheid tussen Nederland en het werkveld.

Om dit te bereiken werd gekozen voor een eenmalig magazine. BladenMakers kreeg de opdracht om de productie te begeleiden en concept en realisatie te verzorgen. In dit omvangrijke project werkten het communicatieteam van Red een Kind en BladenMakers zeer intensief samen, om zo met elkaar het blad te maken dat doel zou treffen.

Opdrachtgever

Red een Kind

Omvang

84 pagina’s

Frequentie

Eenmalige uitgaves

Wat we hebben gedaan

Bladformule, restyling, (terugkerende) vormgeving, eindredactie

De samenwerking met Bladenmakers heeft ons veel gebracht! We zijn trots op ons mooie eenmalige magazine "Kind". Het magazine wordt binnen en buiten onze achterban goed ontvangen. In het maakproces van het magazine hebben we veel geleerd: Hoe zet je een goed verhaal op? Hoe wissel je informatie goed af? En hoe bereik je je lezer écht? Het resultaat: een magazine dat de ontvanger raakt en ons als collega’s zelf ook inspireert. De begeleiding van BladenMakers was erg plezierig. BladenMakers heeft veel expertise en gaf ons feedback die ons in veel gevallen ook echt wat opleverde.

Lineke MookCommunicatieadviseur Red een Kind