Kind & OmArmen

Red een Kind heeft een verhaal te vertellen: in Afrika en India kan duurzame ontwikkeling tot stand komen door een kind én het dorp waarin dit kind woont te ondersteunen. Daarnaast wil de organisatie graag bewustwording genereren voor de verbondenheid tussen Nederland en het werkveld.

In het magazine OmArmen wordt uitgelegd wat Red een Kind doet en worden er persoonlijke verhalen verteld. Daaruit blijkt welke impact het werk van Red een Kind heeft op de levens van mensen in de gebieden waar de stichting werkt.

Opdrachtgever

Red een Kind

Omvang

OmArmen: 36 pagina’s

Frequentie

Kind: Eenmalige uitgave
OmArmen: 2x per jaar
Adventskalender: 1x per jaar

Wat we hebben gedaan

Bladformule, ontwerp & vormgeving en vertaalslag

De samenwerking met Bladenmakers heeft ons veel gebracht! We zijn trots op ons mooie eenmalige magazine "Kind". Het magazine wordt binnen en buiten onze achterban goed ontvangen. In het maakproces van het magazine hebben we veel geleerd: Hoe zet je een goed verhaal op? Hoe wissel je informatie goed af? En hoe bereik je je lezer écht? Het resultaat: een magazine dat de ontvanger raakt en ons als collega’s zelf ook inspireert. De begeleiding van BladenMakers was erg plezierig. BladenMakers heeft veel expertise en gaf ons feedback die ons in veel gevallen ook echt wat opleverde.

Lineke MookCommunicatieadviseur Red een Kind