Onze BladenMakers

Liefde voor het vak…

Ons team heeft jarenlange, specifieke ervaring in het communicatievak. Een ieder heeft daarin zijn of haar eigen specialisatie. Het team is compact, ons netwerk breed. Op deze manier is het onderling én met u gemakkelijk overleggen.

Hans van Lindenberg
Manager BladenMakers, marketing- en doelgroepspecialist

Uw contactpersoon en verantwoordelijk voor de aansturing van BladenMakers. Marketing- en communicatiespecialist, helpt u om met uw blad zo effectief mogelijk te communiceren.

Anne Engberts
Grafisch vormgever

Anne is er meester in om veel informatie ruimtelijk en overzichtelijk te presenteren op een pagina. En natuurlijk doet ze nog veel meer. Voor deze duizendpoot is zelfs de strakste deadline geen probleem.

Redmar Smit
Coördinator en redacteur

Een planning is van essentieel belang bij het maken van een magazine. Redmar zorgt met zijn ruime kennis op het gebied van magazines voor een soepel verloop. Daarbij zijn klantvriendelijkheid en structuur belangrijke kernwaarden voor hem. Ook voert Redmar met passie redactionele taken uit.

Gijs van Ettekoven
Administratie en officemanagement

Misschien wel de meest geduldige en betrokken abonnee-administrator van Nederland: dat is onze Gijs!
Daarnaast is hij de spin in het web op ons kantoor en zorgt hij ervoor dat alles hier tot in de puntjes is geregeld.

Jasper Ellens
Grafisch ontwerp en artdirector

Als uw blad (of website) niet perfect is, ligt het niet aan Jasper. Deze volbloed perfectionist zorgt ervoor dat het eindresultaat er prachtig uitziet.

Tineke Tramper
Grafisch ontwerper en illustrator

Tineke maakt de mooiste dingen op het grafische vlak, zowel digitaal als handgetekend. Oog voor detail én altijd gezellig; dat kenmerkt Tineke!

Jeroen Schermer
Web-ontwikkelaar

Onze superenthousiaste Jeroen slaat als geen ander de brug tussen een grafische en/of functionele wens en de technische realisering daarvan.

Arjan Klein
Adviseur

Deze rasondernemer ziet overal kansen. Ook voor uw organisatie. Met enthousiasme denkt hij mee om samen wat moois neer te zetten.