Ons team van BladenMakers heeft jarenlange, specifieke ervaring in het tijdschriftenvak. Een ieder heeft daarin zijn of haar eigen specialisatie. Het team is compact, ons netwerk breed. Op deze manier is het onderling én met u gemakkelijk overleggen.

Hans van Lindenberg

Manager BladenMakers, marketing- en doelgroepspecialist

Verantwoordelijk voor de aansturing van BladenMakers en uw contactpersoon. Marketing- en communicatiespecialist, helpt u om met uw blad zo effectief mogelijk te communiceren.

Ringer Otte

Uitgever Christelijke Tijdschriften

Als uitgever van het overkoepelende Christelijke Tijdschriften BV, heeft Ringer kennis van alle facetten van het uitgeefvak.

Tineke Tramper

Grafisch ontwerper en illustrator 

Tineke maakt de mooiste dingen op het grafische vlak, zowel digitaal als handgetekend. Oog voor detail én altijd gezellig; dat is Tineke!

Chris-Jan de Leeuw

Art Director, bladconcepten

Creatief brein achter veel van onze bladconcepten. Naast zijn werkzaamheden voor BladenMakers is Chris-Jan hoofd vormgeving bij Weet Magazine en hoofd vormgeving en redactie bij de GezinsGids.

Jasper Ellens

Grafisch ontwerper

Als uw blad (of website) niet perfect is, ligt het niet aan Jasper. Deze volbloed perfectionist zorgt ervoor dat het eindresultaat er prachtig uitziet.

Marleen Limburg

Grafisch vormgever

Marleen werkt efficiënt en heeft oog voor detail. In no-time transformeert ze beeld en tekst tot de mooiste tijdschriften.

.

Redmar Smit

Coördinator/redacteur

Een planning is van essentieel belang bij het maken van een magazine. Redmar zorgt met zijn ruime kennis op het gebied van magazines voor een soepel verloop. Daarbij zijn klantvriendelijkheid en structuur belangrijke kernwaarden voor hem. Ook voert Redmar met passie redactionele taken uit.

Beppie van de Beek

Eindredacteur

Uw teksten gaan pas de deur uit nadat ze onderworpen zijn aan een minutieuze zoektocht. Want voor minder dan pakkende titels en strakke streamers doet onze eindredacteur het niet. Zij zorgt letterlijk en figuurlijk voor de laatste puntjes op de i.

Arjan Klein

Directeur

Deze ras-ondernemer ziet overal kansen; ook voor uw organisatie. Met enthousiasme denkt hij mee om samen wat moois neer te zetten.

Johan Démoed

Eindredacteur

Punctueel, planmatig, vol tekstgevoel en humor; dat is Johan ten voeten uit. Hij zorgt voor artikelen met nét dat beetje meer.

Anne Voorwinden

Grafisch vormgever

Anne is er meester in om veel informatie ruimtelijk en overzichtelijk te presenteren op een pagina… en natuurlijk doet ze nog veel meer. Voor deze duizendpoot is zelfs de strakste deadline geen probleem.

Jeroen Schermer

Web-ontwikkelaar

“Onze” super enthousiaste Jeroen slaat als geen ander de brug tussen een grafische en/of functionele wens en de technische realisering daarvan.