Onze BladenMakers

Liefde voor het vak…

Ons team heeft jarenlange, specifieke ervaring in het communicatievak. Een ieder heeft daarin zijn of haar eigen specialisatie. Het team is compact, ons netwerk breed. Op deze manier is het onderling én met u gemakkelijk overleggen.

Anne Engberts
Grafisch vormgever

Anne is er meester in om veel informatie ruimtelijk en overzichtelijk te presenteren op een pagina. En natuurlijk doet ze nog veel meer. Voor deze duizendpoot is zelfs de strakste deadline geen probleem.

Redmar Smit
Coördinator en redacteur

Een planning is van essentieel belang bij het maken van een magazine. Redmar zorgt met zijn ruime kennis op het gebied van magazines voor een soepel verloop. Daarbij zijn klantvriendelijkheid en structuur belangrijke kernwaarden voor hem. Ook voert Redmar met passie redactionele taken uit.

Tineke Tramper
Grafisch ontwerper en illustrator

Tineke maakt de mooiste dingen op het grafische vlak, zowel digitaal als handgetekend. Oog voor detail én altijd gezellig; dat kenmerkt Tineke!

Jasper Ellens
Grafisch ontwerp en artdirector

Als uw blad (of website) niet perfect is, ligt het niet aan Jasper. Deze volbloed perfectionist zorgt ervoor dat het eindresultaat er prachtig uitziet.

Arjan Klein
Adviseur

Deze rasondernemer ziet overal kansen. Ook voor uw én onze organisatie. Met enthousiasme denkt hij mee om samen wat moois neer te zetten.

Heidy Rijneveld
Verkoopadministratie

Punctueel en altijd vriendelijk. Heidy zorgt voor de afhandeling van alle nota’s.

Petra van Dort
Accounting

Gezellig, hartelijk en bruisend zijn niet altijd de karaktereigenschappen van een typische boekhouder, maar wel die van onze Petra.