Onze BladenMakers

Liefde voor het vak…

Ons team heeft jarenlange, specifieke ervaring in het communicatievak. Een ieder heeft daarin zijn of haar eigen specialisatie. Het team is compact, ons netwerk breed. Op deze manier is het onderling én met u gemakkelijk overleggen.

Matthan van Eijnsbergen
Grafisch vormgever

Matthan is de Benjamin van de groep en komt elke ochtend vrolijk aan in Nijkerk. In het maken van magazines kan hij zijn creatieve ei kwijt. Met veel plezier werkt hij aan mooie producten voor onze opdrachtgevers.

Anne Engberts
Grafisch vormgever

Anne is er meester in om veel informatie ruimtelijk en overzichtelijk te presenteren op een pagina. En natuurlijk doet ze nog veel meer. Voor deze duizendpoot is zelfs de strakste deadline geen probleem.

Redmar Smit
Coördinator en redacteur

Een planning is van essentieel belang bij het maken van een magazine. Redmar zorgt met zijn ruime kennis op het gebied van magazines voor een soepel verloop. Daarbij zijn klantvriendelijkheid en structuur belangrijke kernwaarden voor hem. Ook voert Redmar met passie redactionele taken uit.

Hannah van Dijk
Grafisch ontwerper

Hannah is de stille kracht van het team. Je hoort haar soms een tijdje niet, maar dan zit ze met haar neus in de magazines. Ze vertelt graag verhalen die ertoe doen, want dat is precies waar deze BladenMaker zo van houdt.

Henriëtte Scholman
Grafisch vormgever

Van bladen maken wordt Henriëtte blij en dat is te merken! Menig magazine gaat tot in de puntjes verzorgd naar onze opdrachtgever. Henriëtte’s geheim om tot een mooi creatief eindproduct te komen? Niet werken zonder een lekker potje verse thee op haar bureau!

Tineke Tramper
Grafisch ontwerper en illustrator

Tineke maakt de mooiste dingen op het grafische vlak, zowel digitaal als handgetekend. Oog voor detail én altijd gezellig; dat kenmerkt Tineke!

Arjan Klein
Directeur

Deze rasondernemer ziet overal kansen. Ook voor uw én onze organisatie. Met enthousiasme denkt hij mee om samen wat moois neer te zetten.

Petra van Dort
Administratie

Gezellig, hartelijk en bruisend zijn niet altijd de karaktereigenschappen van een typische boekhouder, maar wel die van onze Petra.