Zit je in het laatste jaar van je opleiding en zoek je een leuke stage op het gebied van grafische vormgeving/DTP? Wie weet kunnen we jou dan  zes maanden lang een inspirerende werkomgeving bieden waarin je wordt klaargestoomd voor het tijdschriftenvak.

Je draait mee in de dagelijkse praktijk en hebt een eigen project. Jouw doel is telkens weer om een tijdschrift te maken dat niet alleen “mooi” is, maar ook de communicatiedoelen van de opdrachtgever ondersteunt. Daarnaast ga je aan de slag met ondersteunende werkzaamheden, zoals het maken van advertenties, direct mail en overig promotiemateriaal. Je zult worden ingezet voor werkzaamheden voor onze externe opdrachtgevers (veelal non-profitorganisaties).

De stage omvat bij voorkeur een periode van zes maanden (januari t/m juni of september/januari). Het is voor ons ideaal als je al wat ervaring heb met het werken voor klanten. Het belangrijkste is echter dat je goed bent in je vak en de actuele trends in design paraat hebt. Ook verwachten we dat je feeling hebt met de (meestal christelijke) organisaties waar wij voor werken. Een bijna afgeronde relevante beroepsopleiding (mbo), zoals Cibap of Grafisch Lyceum is een voorwaarde.

Bevalt de samenwerking van beiden kanten goed en we kunnen je het werk bieden dat bij jou past, dan is er ruimte voor verlenging in een reguliere functie. Heb je vragen of wil je reageren op deze vacature? Laat het ons dan weten.