Bij BladenMakers geloven we in de kracht van magazines om uw boodschap over te brengen. Of deze bladen nu van papier of een beeldscherm worden gelezen, een tijdschrift is een geweldig communicatiemiddel!

Toch papier?
Digitaal uitgeven geeft veel nieuwe mogelijkheden. Maar onderschat gedrukte media niet. Wij zijn daar ook nu nog heel enthousiast over. Waarom?

  • Gedrukte magazines worden twee keer zo lang gelezen als een digitale variant.
  • Papieren bladen worden door meer mensen gelezen: het bereik is groter. Niet alleen bij de eerste lezer; ze worden ook vaker doorgegeven.
  • Veel mensen hebben een magazine toch gewoon het liefst in handen. De ervaring van papier is nauwelijks te evenaren.
  • Een ander belangrijk voordeel van een papieren magazine: het valt op de mat. U hoeft niet te wachten tot lezers u opzoeken, nee, u komt zelf op bezoek.

Maar vergeet digitaal niet!
Natuurlijk heeft ook een digitaal magazine voordelen. Reguliere druk- en verzendkosten behoren tot het verleden. Een e-magazine kan eenvoudig interactief worden gemaakt en gekoppeld aan andere digitale kanalen. Bij BladenMakers kijken we daarom altijd naar uw situatie en kiezen met u voor de technologie – of combinatie van technologieën – die het beste bij u past.