Heeft u een tijdschrift dat wel wat extra’s kan gebruiken? Zou u graag een nieuw magazine willen inzetten? Uw organisatie met meer kracht communiceren naar de buitenwereld? Misschien moeten we dan eens met elkaar praten.

Wat doet BladenMakers?

BladenMakers maakt voor de meest uiteenlopende organisaties een prettig leesbaar en doeltreffend blad mogelijk. Stichting, school of commerciële organisatie: we gaan met u aan de (teken)tafel zitten

Onze kennis en ervaring gebruiken we graag om tot een vernieuwing en verbetering van uw magazine te komen, of tot een geheel nieuw tijdschrift. Daarbij letten wij er sterk op dat het blad aansluit bij uw (communicatie)doelstellingen.

VRIJBLIJVEND GESPREK OF BLADSCAN?
Neem contact met ons op

Relatiemagazine of betaald magazine?

BladenMakers zet zich in voor het maken, verbeteren en optimaal benutten van zowel relatiemagazines als betaalde magazines. Met relatiemagazines bedoelen wij tijdschriften die door organisaties (meestal gratis) worden verspreid ten behoeve van de marketing- of communicatiedoelstellingen. Bijvoorbeeld om de identiteit van de organisatie te benadrukken. Betaalde magazines zijn bladen waar lezers zelf kosten voor maken: ze sluiten een abonnement af of kopen een los nummer.

Waarom een relatiemagazine?

Het gebruik van relatiemagazines is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder marketing- en communicatiespecialisten. Begrijpelijk, aangezien onderzoeken keer op keer laten zien dat relatiemagazines tot de meest effectieve (marketing-)communicatiemiddelen behoren. De lezer neemt er gemiddeld 20 tot 25 minuten de tijd voor. Relatiemagazines dragen mede daardoor sterk bij aan de groei van vertrouwen, loyaliteit en kennis ten aanzien van een organisatie, en zij creëren een grotere merkbewustheid.  Wij kunnen u ondersteunen bij het verbeteren van een bestaand relatiemagazine of het creëren van een geheel nieuw tijdschrift. Ook helpen we u graag om het blad in te passen in uw communicatiebeleid.

Waarom een betaald magazine?

Betaalde magazines zorgen voor een gewaardeerd leesritueel. Het zijn bladen die vaak al jaren naar tevredenheid bij de abonnees op de mat vallen. Toch kunnen ze om uiteenlopende redenen vaak wel een opfrisbeurt gebruiken. Wij zetten ons graag in voor het verbeteren van dit soort tijdschriften.