Houten, 15 oktober 2018 | 

BladenMakers uit Houten gaat als zelfstandig mediabedrijf verder. Sinds haar start in 2014 is BladenMakers binnen CT Uitgevers uitgegroeid tot een zelfstandig mediabedrijf. BladenMakers creëert en produceert magazines en andere communicatie-uitingen voor een groeiend aantal opdrachtgevers.

BladenMakers is binnen CT Uitgevers gestart en op organische wijze uitgegroeid tot de zelfstandige, ambitieuze en succesvolle dienstverlener die zij nu is. Het is tijd voor een nieuwe stap, nu deze pioniersfase met succes is afgesloten. Ringer Otte, directeur-eigenaar van CT Uitgevers, ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet: “Ik ben blij met deze nieuwe fase voor dit bedrijfsonderdeel en verwacht dat BladenMakers nog succesvoller gaat worden. Het BladenMakers-team, onder leiding van Hans van Lindenberg, is toe aan deze stap. Ze kan op eigen benen staan.”

De verzelfstandiging van BladenMakers past in de visie en doelstellingen van het bedrijf. Hans van Lindenberg, manager van BladenMakers: “We zijn gespecialiseerd in het maken van bladen en hebben in de afgelopen jaren bij toonaangevende organisaties hun bladen en magazines mogen ontwikkelen en produceren. We zijn, samen met onze klanten, toe aan een volgende stap. De bladen blijven we maken, graag zelfs, net als de digitale magazines. Maar we merken dat de mediamix van papier, beeld, geluid en online steeds belangrijker wordt. We werken daarom aan een vernieuwend aanbod van video- en radioproducties.” Om dit volledige mediapakket aan te kunnen bieden, gaat BladenMakers samenwerken met het team van de Reformatorische Omroep in Nijkerk.

BladenMakers verhuist rond de jaarwisseling naar haar nieuwe kantoorruimte in Nijkerk. “De huidige klanten hebben vanwege de geboden dienstverlening en kwaliteit voor BladenMakers gekozen. Omdat het gehele team meegaat, blijven onze relaties door dezelfde mensen bediend en kunnen we de geboden kwaliteit blijven garanderen”, aldus Van Lindenberg.

BladenMakers ontwikkelt, produceert en begeleidt sinds 2014 magazines en andere communicatie-uitingen. Naast haar expertise in tijdschriften en online magazines levert BladenMakers onder andere diensten rondom directmail, website-ontwikkeling, brochures en knowhow op het gebied van fondsenwerving en relatieonderhoud. Onder haar klanten mag zij partijen rekenen als Pro Life Zorgverzekeringen, MAF, Weet Magazine, Driestar Educatief, RMU, Woord & Daad, Gemeente Houten en Christenen voor Israël. Kijk voor meer informatie op www.bladenmakers.nl.


 

Noot voor redactie: Niet voor publicatie:

Hebt u vragen over de verzelfstandiging van BladenMakers? Neem dan contact op met Hans van Lindenberg: hans@bladenmakers.nl of 030 230 35 07.