BladenMakers

BladenMakers productie: Ark Magazine

By 12 juni, 2014 No Comments
Ark Magazine is een productie van BladenMakers

Ark Magazine is een productie van BladenMakers

Op woensdag 11 juni presenteerde de Ark van Noach haar eigen tijdschrift aan boord van de Ark. Door het Ark Magazine krijgt de lezer antwoord op veel gestelde vragen in relatie tot de Ark van Noach. Ark Magazine is gemaakt door BladenMakers met behulp van artikelen uit Weet Magazine. Bouwer van de Ark en initiatiefnemer van het tijdschrift Johan Huibers vertelt enthousiast over het nieuwe tijdschrift: “Mijn grote wens is, dat de lezer na het bestuderen van dit magazine, ziet dat de wereld te bijzonder is om ‘toevallig’ tot stand te zijn gekomen.”. Het magazine staat vol verassende, maar vooral boeiende artikelen.

“Onze bezoekers hebben veel vragen: Hoe konden al die dieren nou in die ene boot passen? Welk hout gebruikte Noach? Is vanuit de wetenschap te zien dat God de aarde schiep?”. Deze vragen en meer hoopt Johan Huibers te beantwoorden in het magazine. Naast het blad presenteert de Ark van Noach ook nieuwe ontwikkelingen aan boord van de Ark van Noach! De afdeling wetenschap is uitgebreid met diverse weetjes en feiten binnen onderwerpen als kosmologie, biologie en geschiedenis en zal de komende maanden nog verder worden uitgebouwd.

Om bezoekers en lezers de juiste informatie te verschaffen, heeft de Ark van Noach de handen ineen geslagen met het populaire wetenschappelijke tijdschrift Weet Magazine, dat heeft geholpen met de totstandkoming van de artikelen. Het ontwerp en uitvoering van het magazine komt uit de koker van BladenMakers. Chris Jan de Leeuw, Art Director van dit bureau, vertelt meer over de totstandkoming: “Natuurlijk was het belangrijk dat het blad zowel qua inhoud als uitstraling zou passen bij de Ark en zijn bezoekers. Om dit te kunnen bereiken is er nauwe samenwerking geweest tussen Weet Magazine, BladenMakers en de Ark van Noach. We kijken er naar uit om het uiteindelijke resultaat hiervan te presenteren aan het publiek!”.